Домашнiй хлiбчик

Сторінка 2 з 2 Попередній  1, 2

Попередня тема Наступна тема Донизу

Re: Домашнiй хлiбчик

Створювати по Viorika на тему Вт Черв 02, 2015 12:51 pm

Как где?! Я его прекрасно вижу, даже два фото задумался Неужели другие не видят(( Что делать? Сейчас телефон включу))

Viorika

Сообщения : 1502
Дата регистрации : 09.04.2014
Возраст : 42
Откуда : Львів

На початок Донизу

Батон Молочный

Створювати по Запах Ветра на тему Пн Лют 22, 2016 6:14 pm

Батон Молочний.
Дуже смачно.
Молоко – 280 грам
Сіль – 1 ч.л.
Цукор – 2-3 ст.л.
Масло вершкове – 40 грам або 3 ст.л. рослинної олії
Борошно – 500 грам
Дріжджі - 1,5 ч.л. сухих або 20 грам. пресованих.
Дріжджі +1 ст.л. цукру + молоко + 4 ст.л. борошна змішати та поставити опару в тепле місто на 20 хвилин. Потім замісити тісто з усіх інгредієнтів і відставити на 1 годину у тепле.
Обім'яти тісто, розкачати на листі, поділити навпіл та звернути нещільно рулетом, зформувати батони. Зробити надрізи. Залишити на листі на 30 хвилин, щоб ще підійшли, змастити жовтком або солодкою водичкою. Випікати 30-40 хвилин при t 180 °С.

Запах Ветра
Admin

Сообщения : 4626
Дата регистрации : 09.04.2014
Возраст : 43
Откуда : Харьков

http://ukrlitterra.com.ua

На початок Донизу

Сторінка 2 з 2 Попередній  1, 2

Попередня тема Наступна тема На початок


 
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі